Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hajnalhasadás

2010.02.13

 Hajnalhasadás

Breaking Down 2011

Kép

 

Lesz Twilight 4! A Breaking Down film 2011-ben a mozikban!
Ha még mindig tátott szájjal csodálkozol, akkor a válasz: IGEN. Film készül a Twilight sorozat negyedik részéből, a Breaking Down könyvből. A Summit Entertainment elég okos volt ahhoz, hogy megszerezze a Twilight sorozat jogait, és természetesen minden színészt leszerződtetett. Ha a a New Moon (Újhold), illetve az Eclipse részekkel minden simán megy, akkor a Breaking Down film 2011-ben kerülhet a mozikba. 

Kép

 

A Breaking Dawn története:
Eljön a Nagy Nap, az esküvő napja, ahol Bella és Edward kimondja a boldogító Igent, majd nászútra indulnak. A cél Isle Esme, ahol a fősuli kezdetéig maradhatnak. Edward enged Bellának, és beváltja ígéretét… A mézes hetek alatt Bellát rémálmok gyötrik egy kisgyerekről, akit meg kell védenie a Volturitól. Hamarosan rájön, hogy a gyermek az álmából valósággá válik… Bellának nemcsak a Volturival kell megküzdenie (hiszen nem létezhet halhatatlan gyermek), hanem a saját szomjával, “újszülöttségével” is.

 

Kép

 

Nyilvánvalóan Kristen Stewart, Robert Pattinson, és Taylor Lautner is visszatér a negyedik részben. Jelen pillanatban még nem dőlt el, ki rendezi a negyedik részt. De nem kell aggódni, találnak valakit. :)

 Az Alkonyat (Twilight) Stephenie Meyer első regénye, a Twilight Twilight sorozat első tagja, amellyel az írónő azonnal tinédzserek és fiatal nők millióit hódította meg. Az első részt további három rész követte: Újhold (New Moon), Eclipse és Breaking Dawn.

Amerikai premier: 2011.
Hazai premier: —

Summit Entertainment.
Rendező: —
Szereplők: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner.